23. TENIŠKO PRVENSTVO ZVEZE VETERANOV VOJNE ZA SLOVENIJO V IGRANJU DVOJIC

Zasavje

V soboto, 9. septembra 2023 smo člani OZVVS Zasavje pripravili teniško tekmovanje v igranju dvojic v Hrastniku, na prijetnem tenis igrišču v naselju Aleša Kaplje, na Nasipih. Pokrovitelj prvenstva je bil predsednik ZVVS Ladislav Lipič.

Tekmovanja se je udeležila ena tekmovalka in petnajst tekmovalcev. OZVVS Brežice sta zastopala Darinka Udovič in Darko Udovič, z OZVVS Krško sta nastopila Mojmir Lipar in Aleš Zajc, Velenjčanov (OZVVS Velenje) je bilo pet, Matjaž Klemenčič, Tone Blagotinšek, Boris Kukovič, Rudi Lesjak in Oto Gradišnik, OZVVS Zgornja Gorenjska je zastopal Fahrudin KLJUČANIN, Zasavcev je bilo šest, Karli Hribar, Toni Dolenc, Sašo Kovač, Bojan Klenovšek, Aleš Matko in Matjaž Cirar.

Tekmovalna komisija je pare za vsak krog posebej izžrebala, po treh odigranih krogih so med polfinalisti izžrebali dvojice za polfinale in finale.

Polfinalni pari so bili Karli Hribar in Fahrudin Ključanin proti Sašu Kovaču in Borisu Kukoviču in Toni Dolenc v paru z Alešem Zajcem proti Matjažu Cirarju in Bojanu Klenovšku.

Finale sta si priborila para Toni Dolenc - Aleš Zajc in Sašo Kovač - Boris Kukovič. Zmagovalca turnirja sta tako postala Toni Dolenc in Aleš Zajc, drugo mesto sta zasedla Sašo Kovač in Boris Kukovič, tretje mesto sta si priborila Karli Hribar in Fahrudin Ključanin, četrta pa sta bila Matjaž Cirar in Bojan Klenovšek.   

Naj povzamem besede predsednika OZVVS Zasavje Iztoka Bastiča:

»Iskrene čestitke zmagovalcem in vsem tekmovalcem za vložen trud in dosežen rezultat.

Hvala ekipi članov Območnega združenja VVS Zasavje, ki se je trudila in omogočila nemoteno izvedbo.

Hvala podpredsedniku ZVVS Božu Majcnu za obisk in spodbudne besede.

Hvala ekipi teniškega kluba Hrastnik in kantini za nemoteno izvedbo ter osvežitev.

Verjamem, da se srečamo zopet naslednje leto.

Športen in veteranski pozdrav.«

Besedilo in slike MM