< nazaj na novice

30. december 2010 / Obvestila

Kraj: Trebnje

OZVVS Trebnje

Veterani OZVVS Trebnje uspešno zaključili leto 2010-Novoletno voščilo OZVVS Trebnje

Za člani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Trebnje je zelo delovno in razgibano leto 2010. O tem priča množica dogodkov, ki smo jih organizirali in izvedli ali pa smo se jih udeležili na povabilo ostalih organizatorjev. Kljub velikemu krčenju sredstev na vseh področjih je bil v veliki meri realizirali načrt dela OZVVS Trebnje, ki je bil sprejet na letnem zboru marca letos. Še posebno nas veseli in ponosni smo na to, da je naše delo vedno bolj prepoznavno in lepo sprejeto med ljudmi. Tudi letošnje priznanje Trebanjski koš in zahvala župana Občine Trebnje Alojzija Kastelica za aktivno delovanje v lokalni skupnosti to potrjujeta.

 

V letu 2010 so izredne uspehe dosegli tudi člani športne sekcije OZVVS Trebnje.

Franc Bevc je prvič nastopil na maratonu Treh src v Radencih na 21 km in se uvrstil v prvo polovico nastopajočih, podoben uspeh je dosegel tudi na prvem malem maratonu v Mariboru. Uspešno je nastopil tudi na tekmovanjih za Dolenjski tekaški pokal veteranov

Jože Saje je na državnem veteranskem prvenstvu v metalskem peteroboju osvojil srebrno medaljo, srebro v skupnem seštevku si je priboril tudi na rekreativnih tekih, ki so ravno tako šteli za Dolenjski tekaški pokal.

Leopold Saje je v sezoni 2010 kot član OZVVS Trebnje tekmoval na državnem  prvenstvu v maratonu na 42 km in zasedel zelo dobro 12 mesto, na državnem prvenstvu veteranov v maratonu je osvojil zlato medaljo, 2 zlati medalji je osvojil na rekreativnih tekih, po tri srebrne in bronaste pa si je priboril na posamičnih tekih. Udeležil se je tudi ultra maratona Tek sreče v Grosupljem in ga premagal v 12 urah. Izjemen podvig pa je Poldetu uspel s tekom z vrha našega očaka Triglava na Trebelno, v katerem je premagal razdaljo 175 km v 23 urah in 30 min.

 

Ob koncu iztekajočega se leta 2010 se predsedstvo OZVVS Trebnje zahvaljuje vsem, ki so nam priskočili na pomoč in nas vzpodbujali pri našem delu. Posebno zahvalo izrekamo županom občin Trebnje, Šentrupert in Mokronog - Trebelno, ki so znali in hoteli prisluhniti našim težavam in potrebam. Tudi z njihovo pomočjo je še bolj živelo naše poslanstvo, s katerim ohranjamo in obujamo spomine na dogodke osamosvojitvene vojne in rojstvo samostojne države Slovenije leta 1991. Želimo si dobrega sodelovanja tudi v letu 2011.

 

OZVVS Trebnje želi vsem veterankam in veteranom, vsem državljanom samostojne Slovenije lepo praznovanje Božiča in praznika Dneva samostojnosti in enotnosti. V Novem letu, ki trka na duri, naj vam vsak dan podari mir, upanje in ljubezen, naj bo uspehov in veselja polno pri delu in vseskozi obdano s prijaznimi ljudmi.

 

                                                                      Ostanite zdravi in SREČNO 2011 vam želimo

                                                                                    veterani OZVVS Trebnje

 

        Miro Resnik

predsednik OZVVS Trebnje

 

 

 

Slikovne priloge

 • 30. 12. 2010
  Športna sekcija OZVVS Trebnje-priborjeni pokali in medalje v letu 2010

 • 30. 12. 2010
  Zadovoljstvo prejemnikov priznanj

 • 30. 12. 2010
  Veterani OZVVS Trebnje, dobitniki medalj in pokalov - Bevc Franc, Saje Jože in Saje Leopold

 • 30. 12. 2010
  Člani OZVVS Trebnje uspešni tudi na športnem področjuKomentarji

PRIJAVA V UREJANJE
PODATKOV ČLANA

je z 28.2.2022 prestavljeno v novo, moderno responsive aplikacijo,
do katere dostopate na spodnji povezavi:

Prijava v Aplikacijo >>> ZVVS ČlanForum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 4203
št. pogledov trenutnega uporabnika: 4188
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@www.zvvs.si | strežniški datum in čas: 01.04.2023 06:09:22 | čas izdelave strani: 0,412s