RAKIČAN, 17. maj 2012 / Obvestila
OZVVS Murska Sobota
KRVODAJALSKA AKCIJA

  VETERANI POMURJA ŽE DAROVALI KRI Veterani Pomurja smo v počastitev dneva veteranov 17. maj že 5. leto zapored dobrodelno organizirali krvodajalsko akcijo. Zbrali smo se v kar lepem številu saj z takimi akcijami želimo pomagat ljudem, ki so te tekočine potrebni,  Akcijo smo tudi v letošnjem letu izvedli okrepljeni z ostalimi veteranskimi društvi Pomurja iz Gornje Radgone, Ljutomera, Lendave. Dan veteranov je trenutek, ko smo naše praznovanje delili in razveselili veliko ljudi, ki so pomoči potrebni. DAROVALI smo nekaj najbolj dragocenega - svojo KRI. Veseli nas, da so nas ob tej priliki obiskali tudi mediji in sicer lokalna TV idea kanal 10, ki je objavila prispevek v Pomurskem dnevniku 17.05. za kar se jim zahvaljujemo. Vsem darovlacem se bolnišnično osebje v imenu prejemnikov katerim bo naša kri pomagala - ZAHVALJUJEJO

MURSKA SOBOTA, 16. maj 2012 / Poročila o delu
OZVVS Murska Sobota
URJENJE PRAPORŠČAKOV

Praporščaki in imetniki svečanih veteranskih unifor Pomurja na usposabljanju.

Ptuj, 08. maj 2012 / Dogodki
OZVVS Ptuj
Odprtje razstave z naslovom

V organizaciji Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Ptuj smo v Knjižnici Ivana Potrča Ptuj odprli razstavo publikacij, ki opisujejo pripravo na osamosvojitev in vojno za Slovenijo.

Ormož, 05. maj 2012 / Dogodki / Pomembno
Slovo od častnega člana OZVVS Ormož

  Člani OZVVS Ormož smo se v soboto, 5. maja 2012 posloviči od dr Jožeta Bešvira, častnega člana OZVVS.  Dr Jožetu Bešviru v slovo je spregovoril župan občine Ormož, o prispevki pokojnika k osamosvojitvi Slovenije pa je spregovoril predsednik OZVVS Miran Fišer in podaril domoljubnost ter izjemno moralno držo pokojnika in podporo pripadnikom MSNZ Ormož in Teritorialne obrambe v pripravah na vojno. Spominl je tudi na čas po vojni za Slovenijo, ko so se veterani organizirali v OZVVS in pri oblikovanju območnega odbora povabili v svoje vrste tudi dr Jožeta Bešvira in so se mu zahvalili za prispevek in podporo pripadnikom MSNZ in TO s podelitvijo naziva ČASTNI ČLAN OZVVS Ormož.  Ob slovesu od Dr Jožeta Bešvira, častnega člana OZVVS Ormož so se številni veterani vojne za Slovenijo vpisali v žalno knjigo, skupaj z OZSČ Ormož so k žari postavili častno stražo in ga počastili z veteranskim praporom v žalni povorki.   Člani OZVVS Ormož smo ponosni, da je bil Dr Jože Bešvir z nami!

LJUBLJANA, 31. marec 2012 / Dogodki
OZVVS Murska Sobota
Predstavitev programa novo izvoljenega predsednika ZVVS Ladislava Lipiča

Na volilnem Glavnem zboru veteranov ZVVS, ki je bil 31.03.2012 v Ljubljani je za novega predsednika ZVVS izvoljen: Ladislav Lipič. Čestitamo! 

Ljubljana, 31. marec 2012 / Srečanja
OZVVS Ptuj
Udeležba na glavnem zboru ZVVS

Delegacija OZVVS Ptuj se je udeležila Glavnega zbora Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Ljubljana, 31. marec 2012 / Obvestila / Pomembno
Kandidatne liste

kandidatne liste za volitve v organe ZVVSfh

Šoštanj, 31. marec 2012 / Pozivi / Pomembno
Odprto pismo OZVVS Šoštanj predsedniku ZVVS, predsedniku Nadzornega odbora ZVVS in predsednici komisije za SFO

Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj (OZVVS Šoštanj) je  predsedniku ZVVS, Janezu Pajerju, predsedniku Nadzornega odbora ZVVS, Danijelu Božiču in predsednici komisije za SFO, mag. Rini Klinar poslalo odprto pismo. Obljuba visokih funkcionarjev ZVVS, da bo vloga za ponovno včlanitev OZVVS Šoštanj v ZVVS obravnavana na glavnem zboru, ki bo potekal  31.3.2012 v Ljubljani, je bila s strani funkcionarjev zveze prelomljena….

Ptuj, 30. marec 2012 / Srečanja
OZVVS Ptuj
Občni zbor Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Ptuj

Občni zbor Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Ptuj

Novo mseto, 20. februar 2012 / Dogodki
OZVVS Dolenjska
Srečanje veteranov Dolenjske in Bele Krajine

Veterani Dolenjske, Bele Krajine, Trebnjega in Društva Sever na tekmovanu v streljanju z zračno puško. V soboto 18.02.2012 so se v Novem mestu srečali predstavniki vseh veteranskih organizacij Dolenjske in Bele Krajine.

RTC Golte nad Mozirjem, 11. februar 2012 / Razpisi / Pomembno
OZVVS Velenje
9. državno prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v smučanju in streljanju Golte 2012

9. državno prvenstvo   veteranov vojne za Slovenijo v smučanju in streljanju bo potekalo  na smučiščih rekreacijsko-turističnega centra Golte nad Mozirjem v soboto, 11. februarja 2012 pod pokroviteljstvom General štaba SV in Zveza veteranov vojne za Slovenijo, izvajalci tekmovanja pa bodo v sodelovanju s Slovensko vojsko in Golte d.o.o. območni združenji veteranov in častnikov Velenje..

Radovljica-Vrba, 08. februar 2012 / Pohodi
OZVVS Domžale
Pohod miru in prijateljstva

Kulturni praznik ne bi bil več pravi, če ga ne bi ozaljšali s pohodom iz mrzle Radovljice, do Bleda, kjer smo bili prisotni krajši slovesnosti ob najstarejšem spomeniku našemu nesmrtnemu poetu. Vrba nas je pričakala s soncem obsijana in kulturno prostrana. Že deset let vztrajajo vrli Gorenjci s svojim pohodom, naj vztrajajo še mnogo let, dokler nam na Kranjskem dano bo živet.

PRIJAVA V UREJANJE
PODATKOV ČLANA

je z 28.2.2022 prestavljeno v novo, moderno responsive aplikacijo,
do katere dostopate na spodnji povezavi:

Prijava v Aplikacijo >>> ZVVS ČlanForum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@www.zvvs.si | strežniški datum in čas: 28.03.2023 00:58:26 | čas izdelave strani: 0,520s