< nazaj na dogodke

24. junij 2019 / Pomembno

Kraj: Štore

Praznični junij v Štorah

Člani veteranskega, častniškega in strelskega društva smo v občini Štore v juniju imeli zelo pestro dogajanje. Občinski praznik praznujemo 1. junija. Na predvečer praznika občina priredi izjemno lepo proslavo v kulturnem domu. Vsako leto se podelijo tudi občinska priznanja. Na predlog članov veteranske in borčevske organizacije, je Bronasti grb občine Štore prejel naš najstarejši član območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Janez Gradišnik. Letos bo dopolnil 90 let.

V okviru občinskega praznika smo tradicionalno organizirali tudi strelsko tekmovanje z zračno puško za naše krajane. Obnovljeno strelišče imamo v svojih društvenih prostorih.

Pred praznikom ob dnevu državnosti je občina v Športnem parku na Lipi v Štorah pripravila bazar društev, ki aktivno delujemo v občini. Predstavili smo se kot vsako leto člani naših društev in ob odlični organizaciji med drugim proslavili tudi 28. rojstni dan naše lepe domovine.

Kakšno neverjetno naključje in hkrati velika promocija za naš kraj, namreč v tem času je skozi našo občino potekala kolesarska dirka. Štore z okolico si je lahko ogledalo na milijone ljudi. Lepšega darila si je težko predstavljati.

Srečko Križanec
Štore

Slikovne priloge

  • 24. 06. 2019
    Štore

  • 24. 06. 2019
    Štore

  • 24. 06. 2019
    Štore


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 296
št. pogledov trenutnega uporabnika: 289
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@www.zvvs.si | strežniški datum in čas: 05.08.2020 23:31:32 | čas izdelave strani: 0,426s