< nazaj na seznam Aktivnosti

Vrsta aktivnosti:

Kraj: Štore

Datum: 28. avgust 2019

Strelci in veterani smo se predstavili na občinskem bazarju društev

Občina Štore vsako leto pripravi v športnem parku na Lipi bazar društev. To je odlična priložnost za  predstavitev posameznih društev. Na prijazno povabilo občine smo se tudi letos prijavili strelci društva Kovinar Štore in veterani. Ob tej priliki želim omeniti, da območno združenje veteranov vojne za Slovenijo občine Štore drugo leto praznuje 20 letnico uspešnega delovanja. Ob tej priložnosti pripravljamo kar nekaj aktivnosti, da proslavimo ta izjemno pomemben jubilej.

Desetega oktobra bomo v Športnem parku na Lipi organizirali že 15. predstavitev Slovenske vojske in policije. Čudovita priložnost za promocijo pripadnikov Slovenske vojske, policije, gasilcev prostovoljnih društev, veteranov in članov častniške organizacije občine Štore. Letos bo še toliko bolj zanimivo, saj imamo zagotovljen obisk helikopterja Slovenske vojske. To bo prava poslastica za obiskovalce. Na obisk tistega dne so se že prijavili in bodo organizirali izlet v Štore iz nekaterih drugih krajev. Vsekakor bo lepo in zanimivo ter seveda poučno.

Občina je za bazar organizirala in pripravila vse, kar društvo za takšen dogodek potrebuje. Stojnico smo olepšali s slovensko in veteransko zastavo ter pripravili nekaj pušk. Lahko se nekoliko pohvalimo, da smo za šolsko mladino poleg gasilcev eno od najbolj obiskanih društev. Pa upam, da nam druga prijateljska društva ne bodo zamerila, če se malo pohvalimo.

Občinski bazar je odlična priložnost, ki jo nudi občina svojim društvom, da se na takšen način predstavijo krajanom. Treba je priznati, da marsikdo ne pozna delovanja društev v svoji občini. Ugotavljamo, da je v naši občini veliko društev in to zelo aktivnih. Prav je, da ljudje to občutijo in zaznajo. V strelskem društvu Kovinar se veselimo zanimanja mladih do te športne dejavnosti. Potrebno je povedati, da je strelstvo tudi olimpijska disciplina.

Veselimo se druženja z občani, zato pripravimo vsako leto strelsko tekmovanje z zračno puško in veselimo se občinskega bazarja tudi v letu 2020.


                                                                                                    Predsednik OZVVS Štore

                                                                                                           Srečko KrižanecVir: Srečko Križanec

Slikovne priloge

  • 28. 08. 2019
    Štore 2019

  • 28. 08. 2019
    Štore 2019

  • 28. 08. 2019
    Štore 2019


Komentarji

Vsebina spletne strani se prikazuje glede na uporabniški nivo. Za prikaz celotne vsebine, komentiranje in glasovanje je potrebna prijava.

Uporabniško ime:
Geslo:

Registracija novega uporabnika.

Pozabljeno uporabniško ime in geslo

Forum
Koristne informacije, aktualne teme
Peticije
Podpisovanje peticij o aktualnih temah
Veteran
Glasilo Veteran
Spomini 1991
Spomini na osamosvojitveno vojno
Mediji o nas
Časopisni izrezki, članki, ...
Kazalo strani
Prikaz drevesne strukture spletne strani
Kontakti
Pokličite nas, pišite nam ...

Izberi kategorijo

Proslave

Srečanja

Pohodi

Šport

Rezultati

Pozivi

Komemoracije

Vabila

Obvestila

Napovedniki

Razpisi

Svečanosti

Usposabljanje

Poročila o delu

Izberi vse

skupaj št. pogledov strani: 933
št. pogledov trenutnega uporabnika: 898
Slovenska Vojska Zaposlimo

ZVVS, Rojčeva ulica 16, p.p. 2780, 1110 Ljubljana, Telefon: 01 524-17-84, Telefaks: 01 524-26-88, E-pošta: zveza@zvvs.si

© 2008 ZVVS, Vse pravice pridržane!Avtorji / DisclaimerPravno obvestilo / LegalOblikovanje: potres izdelava spletnih strani in grafično oblikovanje

strežnik: ZVVS.si@www.zvvs.si | strežniški datum in čas: 27.01.2022 05:42:03 | čas izdelave strani: 0,415s